cb outdoor kitchen eldstadsmodul höger
Utekök
outdoorküche terrasse iron corten
Sigtuna Outdoor Living logo

BURNOUT Kitchen

Burnout kitchen utekök
Ett utekök som du inte behöver täcka, sätta in eller lägga under. Vem finns där för dig 365 dagar året om. Minst. Ett kök som visar vilken passion vi utvecklade med det. Där man kan känna att det är summan av många års erfarenhet. De som designat och byggt detta kök jobbar själva med det. Väldigt, väldigt ofta. I alla väder.

365 dagar | 220 grader | 100 procent
OUTDOOR.

Burnout utekök Sigtuna
Vårt BURNOUT-kök består av flera moduler som vi sätter ihop åt dig. Vill du ha ett BURNOUT-kök i L-format? Snälla inga problem. Föredrar du den lång och rak? Perfekt! Kanske har du redan en grill och behöver bara mer förvaringsutrymme, diskho, förvaringsutrymme? Kör!
Förresten: Tack vare sin låga vikt är våra mobila utekök inte bara lämpliga för terrasser, utan även för din balkong.

ARGUMENT

Är du svår att övertyga? Vi också. För bara det bästa är gott nog för oss. Tillräckligt bra för att göra ett BURNOUT-kök till vad det är. Kosmopolitisk, väderbeständig, konsekvent, prisvärd, fjäderlätt, modulär, hållbar, praktisk, spänstig, expanderbar, smutsavvisande, lättillgänglig, kompatibel och laserad.
Tror du inte? Dock - det tror du
Burnout utekök Sigtuna
väderbeständig
365 dagar året om. Våra ytor är väderbeständiga och UV-beständiga tack vare Renolit Gorcell skivmaterial. Betyder för dig: År senare kommer ditt kök fortfarande att se likadant ut som det gör idag. Som första dagen.
modulär
Gillar du att tänka utanför boxen? Eller är du en rakaliniga typ? Konfigurera ditt kök som du behöver det, hur du kan och vill ha det. Vill du tillbygga? Gör det! Allt kan byggas ut och förändras.
expanderbar
Har du redan en bra grill? Grattis. Men har du tillräckligt med förvaring och arbetsutrymme? Vårt kök står gärna bredvid din grill och utökar på så sätt din aktionsradie.
laserad
Vattentät till hörn och kant. Kanterna på våra möbler är något alldeles speciellt: REHAU laserkanter. För användaren innebär det att det inte finns något lim i dem, skivan och kanten är stadigt, vattentäta och UV-stabila sammansvetsade. Specialisten kallar detta för processpålitlig bearbetning. Lekman: Allt bra. Till sista hörnet.
Burnout kök Sigtuna
prisvärd
Tycker du inte? Vi tycker det. Våra kök är värda sitt pris. De följer med dig under ett halvt grillliv. Minst. Och kostar mindre än du tror. Tro oss!
Burnout utekök red dot
locktagearthsmilemenuchevron-down-circle